Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Happy birthday to me.... (#part 2)

Όπως σας είχα γράψει στην τελευταία μου ανάρτηση, τα γενέθλιά μου τα γιορτάζω πάντα....
Έτσι και φέτος έσβησα (η κόρη μου δηλαδή!) το κεράκι μου με τους γονείς μου ανήμερα των γενεθλίων μου και το Σάββατο έκανα το πάρτι για την πάρτη μου!!!
Η πρόσκληση ήταν για λίγους και καλούς φίλους που είναι πάντα δίπλα μου και το dress code black n' sexy... Είχα δει μία τούρτα σε αποχρώσεις μαύρο-κόκκινο και κάπως έτσι μου ήρθε η έμπνευση....(υπολόγισα βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο διότι τελικά δεν υπήρχε φόρμα για το σχέδιο της τούρτας και κατέληξα- ο άντρας μου δηλαδή- σε άλλη...).

Σάββατο 04/04/15 - 6.30 π.μ. - Ξύπνησα από τα χαράματα να πάω λαϊκή, να πάω κομμωτήριο, να φτιάξω τα νύχια μου, να τελειώσω το μαγείρεμα και το συμμάζεμα σπίτι, να σιδερώσω, να πάω να πάρω την τούρτα και τα μπαλόνια....να κάνω μπάνιο, να βαφτώ και να περιμένω τους καλεσμένους....Ευτυχώς τα πρόλαβα όλα και από το μεσημέρι και μετά κατάφερα να πείσω την κόρη μου να μείνει στην γιαγιά της για να μην αρχίσω τα χάπια!!!
Το κορυφαίο της ημέρας όμως δεν σας το είπα...Για να μην γκρινιάζει το καμάρι μου-είπαμε έχουμε μαμοεξάρτηση-είπα να την πάρω μαζί μου στο κομμωτήριο.Η καλύτερή της!Όσο έφτιαχνε η μανούλα νύχια, εκείνη διάβαζε περιοδικά, της έφτιαχναν τα μαλλιά, ζωγράφιζε και γενικώς περνούσε καλά...ώσπου είδε τον μπαμπά της να καταφτάνει και κατάλαβε ότι τελείωσε τις δουλειές του και ήρθε να την πάρει για να χαλαρώσει λίγο η μάνα! Πριν ανοίξει την πόρτα λοιπόν ο μπαμπάς μας και ενώ μέσα στο κομμωτήριο είμαστε 10 γυναίκες-εκ των οποίων οι 4 ηλικίας 80+ - "πετάει" το Κατανάκι την θεϊκή ατάκα: " 'Οχι ρε π@@στη μου, τι σέλει αυτός εζώ;" και όπως καταλαβαίνετε επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή...μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είπε και να ξεσπάσουμε όλες στα γέλια....(εγώ βέβαια είχα ήδη χωθεί μέσα στην καρέκλα μου...τι θα σκέφτονταν οι γιαγιάδες ήθελα να ήξερα...θα μας πέρασαν για "φορτηγατζήδες" -no offense -). Αφού πέρασα και αυτό το σοκ, συνέχισα ακάθεκτη τις δουλειές μου...
Σάββατο 16.00 μ.μ. - Σφουγγαρίζω για 50η φορά το μπαλκόνι από την γύρη, τελειώνω το μαγείρεμα και τρέχω ολοταχώς να παραλάβω μπαλόνια και τούρτα...

Το μενού μας για απόψε θα είναι το εξής: 

  • Πράσινη σαλάτα με προσούτο, κρουτόν και sauce με μέλι
  • Πατατοσαλάτα
  • Χοιρινό με πορτοκάλι και δαμάσκηνα
  • Ρύζι
  • Σουφλέ ζυμαρικών
  • Τάρτα σπανάκι
  • Χοιρινά σουβλάκια




Επιπλέον, για να τσιμπάμε μέχρι να έρθουν όλοι υπήρχε και μπόμπα γαλοπούλα-τυρί, διάφορα αλμυρά (πιτσάκια, τυροπιτάκια, μανιταροπιτάκια κτλ.) και brioche με σολωμό-τυρί κρέμα και με μοτσαρέλα-ντομάτα-πέστο.

Και ιδού...τα αποτελέσματα!
Σάββατο 19.00 μ.μ. - Όλα είναι under control...ο hubby βάζει χαλαρή μουσικούλα και περιμένουμε τους καλεσμένους... 
Eν τω μεταξύ, έχω πάρει το iphone παραμάσκαλα και βγάζω selfies, τα μπαλόνια μου (τα οποία τελικά ήταν λίγα για το χώρο μας και για το αποτέλεσμα που ήθελα αλλά...δεν πειράζει!!) και ό,τι άλλο μου έρθει στο κεφάλι!!

Η εορτάζουσα -δηλ. εγώ- στην τρέλα των selfies!
Όλος ο στολισμός ήταν σε χρώματα κοκκινόμαυρα για να παραπέμπει στο dress code (το οποίο τήρησαν όλοι,ακόμα και οι άνδρες- με εξαίρεση τον δικό μου)...Γενικά ήθελα κάτι σέξι και έντονο, να βγάζει πάθος, αγάπη!!!

Τα αυγουλάκια μας, μιας και κόκκινα, παρέμειναν στο τραπέζι!

Η τούρτα όπως σας εξήγησα και παραπάνω δεν ήταν η 1η μου επιλογή μιας και το σχέδιο που ήθελα δεν μπορούσαν να μου το φτιάξουν...έτσι αποφάσισε ο άντρας μου για μένα...(τα χρώματα φυσικά μαύρο και κόκκινο) και τι άλλο θα μπορούσε να διαλέξει για μία "εθισμένη" στις τσάντες και τα παπούτσια;;;Μα φυσικά ένα από τα αγαπημένα μου brands... 

Αν και δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου, την λάτρεψα!!!!
Και ήρθε η ώρα για το σβήσιμο των κεριών....όσο δούλεμα και να άκουσα για τα τόσα πολλά που ήταν (σιγά ρε παιδιά, 31 κεράκια έσβησα,πώς κάνετε έτσι;;), το ευχαριστήθηκα....αν και χρειάστηκα μερικές ανάσες ακόμα (εκεί να δείτε δούλεμα ο hubby, που είναι μικρότερός μου!)

Οι 4 χάριτες!! Σας αγαπώ πολύ!!!!!
Και ναι...τα κατάφερα! 31 and counting....


Και μία αναμνηστική για το ζεύγος ....

Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα...
Και μία για την εορτάζουσα....

Την αγαπώ αυτήν την φωτο!!!Δεν ξέρω γιατί, την λάτρεψα!

Άντε και του χρόνου....να είμαστε καλά....Υπερ-ευχαριστώ όλες τις μανούλες που μου ευχήθηκαν και όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν...(είχαμε και λίγες απώλειες βέβαια λόγω ιώσεων αλλά δεν πειράζει, σας αγαπώ και σε σας που ήταν η σκέψη σας μαζί μου!)...

Stay tuned,

Elena 






























8 σχόλια:

  1. χρονια πολλα για αλλη μια φορα Ελενα μου!! Πολυ ωραιο το πάρτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ελπίδα μου....χρειάζεται πού και πού να κάνουμε και για μας κάτι!!!Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα Έλενα, αν και λίγο με καθυστέρηση.. Σου εύχομαι υγεία και ευημερία στο σπιτικό σας!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου !!!Όλα τα ετοιμασες τέλεια, φαίνεται πόσο αγαπάς τους ανθρώπους σου Μπράβο!! Καλή Ανάσταση !! Σας φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά κορίτσι μου!Τα καλύτερα εύχομαι και σε σένα και την οικογένεια σου..Η αλήθεια είναι ότι τους αγαπώ πολύ...είναι λίγοι και καλοί αλλά πάντα στα δύσκολα δίπλα μου..Καλό Πάσχα να έχετε!

      Διαγραφή
  3. Καλώς σε βρήκα!Να τα εκατοστήσεις!Θα τα λέμε συχνά από τώρα γιατί έχω κι εγώ ένα μικρό κοριτσάκι και άρα κοινά ενδιαφέροντα!Φιλάκια Καλό Πάσχα με Υγεία και Πολλή Αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ήρθες!!!!!!Πολύ χαίρομαι....σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά!!!Να χαίρεσαι την μικρή σου και καλό Πάσχα να έχετε!

      Διαγραφή
  4. Xρόνια σου πολλά!!!! Να τα 100στήσεις! όλα υπέροχα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 💗ευχαριστω πολυ💗ο,τι καλυτερο κ σε σενα ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή