Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Πάει και αυτό το Πάσχα...

Πότε ήρθε το Πάσχα φέτος, πότε πέρασε ούτε που το κατάλαβα...Βλέπεις μείναμε τελικά στην Αθήνα και έτσι βρήκα ευκαιρία με τις αργίες να κάνω κάποιες δουλίτσες στο σπίτι... Πραγματικά αυτές οι δουλειές έχουν τον ατελείωτο....άντε να πλύνεις μπαλκόνια που ήταν καλυμμένα από την γύρη, άντε να ψιλο-μαζέψεις μπότες και πουλόβερ, άντε κάτι χαλάκια, άντε να βάψεις αυγουλάκια, να κάνεις τσουρεκάκια...φτάνει η Τρίτη...και με βρίσκει κατάκοπη να πηγαίνω στην δουλειά!!!!

Για πάμε για ένα sneak peek:
Τα αυγά μας τα βάψαμε με την βοήθεια του μπαμπά μας με 3 τρόπους. Μερικά με φλούδες από κρεμμύδια, άλλα με βερνίκι νυχιών και άλλα με περισσεύματα από κηρομπογιές (που σε κάποια αυγά δεν έλιωσαν επειδή κρύωσαν αρκετά...αλλά δεν μας πείραξε καθόλου!!).

Δεν ήταν και πολύ άσχημα εεεε;;
Φτιάξαμε Κρητικά καλτσούνια, τα οποία ίσα που πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία (όχι όλα φυσικά!!) γιατί μια που έβγαιναν από τον φούρνο και μια που εξαφανίζονταν!



Αλλάξαμε και πάλι κάποια πράγματα στην διακόσμηση του σπιτιού, μαζέψαμε λουλούδια και με σύμμαχο μας τον καλό καιρό ήπιαμε πολλά παγωμένα καφεδάκια!!



Η ημέρα του Πάσχα μας βρήκε στους κουμπάρους μας, να ψήνουμε, να πίνουμε τα κρασάκια μας και να απολαμβάνουμε την πισίνα (αφού δεν απολαμβάναμε την θάλασσα, ήταν και αυτό μια παρηγοριά όσο να ναι!)...

Family moments
Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε και το φετινό Πάσχα...γρήγορα και με αρκετές αναποδιές (που δεν τις σχολιάζω...του χρόνου θα ναι καλύτερα!).. Πάμε για άλλα τώρα....Καλοκαιράκι...έλα...μην αργείς!!!!

Και του χρόνου μανούλες!Να είμαστε καλά, με υγεία και να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!

Stay tuned,

Elena 














6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά!ό,τι καλύτερο και σε σένα!Ελπίζω να πέρασες όμορφα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Ελπιδάκι!Ο,τι καλύτερο για την οικογένειά σου!

      Διαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Έλενα! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και του χρόνου με υγεία! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά...!Και σε σας τα καλύτερα εύχομαι!!Πολύ σε ζήλεψα που πήγες στο νησί!Έβλεπα τις φωτογραφίες και ταξίδευε το μυαλό μου...Ελπίζω σύντομα να πάω και στο δικό μου!!Φιλιά

      Διαγραφή