Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Happy birthday to me... (#part 1)




Σήμερα είναι τα γενέθλια μου....ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε ένας χρόνος τόσο γρήγορα...όσο ήμουν πιο μικρή ο χρόνος μου φαινόταν να κυλά αργά, βαρετά και βασανιστικά...Μεγαλώνοντας όλο το σκηνικό άλλαξε....τώρα θα ήθελα να κυλά πιο αργά και γιατί όχι...μερικές φορές να παγώνει κιόλας... Nα σήμερα το πρωί ας πούμε που με ξύπνησε η κόρη μου με φιλιά και αγκαλιές και μου τραγουδούσε το happy birthday ήθελα να τον "παγώσω"...να μην τελειώσει αυτή η υπέροχη στιγμή...(αν και θα την κουβαλάω πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου)...
Είμαι από τους ανθρώπους που γιορτάζουν ΠΑΝΤΑ τα γενέθλιά τους...από μικρή θυμάμαι η μαμά μου έπαιρνε 3 μέρες άδεια από την δουλειά για να μου ετοιμάσει υπέροχα πάρτι...πάρτι που συζητούσαν όλοι μήνες μετά...βέβαια κάθε χρόνο την τρέλαινα με την ανυπομονησία μου και συνήθως κατέληγα να είμαι τιμωρία...άλλα αυτό είναι άλλο κομμάτι!!!!!
Έτσι μεγαλώνοντας κάθε χρόνο σβήνω ανήμερα των γενεθλίων μου μία τούρτα-για το καλό- με γονείς-παππούδες-σύζυγο και παιδί (πλέον) και μετά κάνω ένα πάρτι ολόδικό μου...για την πάρτη μου, που λέμε....!!!!Το Σάββατο λοιπόν θα γίνει χαμός....με λίγους και αγαπημένους φίλους!!!! Φέτος το dress code αποφάσισα να είναι black n' sexy... ο στολισμός θα είναι μαυρο-κόκκινος....και στην επόμενη μου ανάρτηση θα δείτε τα αποτελέσματα....
Και ενώ άλλοι κάνουν τον απολογισμό τους στο τέλος κάθε χρονιάς, εγώ προτιμώ να τον κάνω ανήμερα των γενεθλίων μου....και φέτος ήταν πολύ δύσκολος....η ψυχή μου ένιωθα ότι είχε μαυρίσει από "πολλά" και έτσι σήμερα ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ στην Έλενα ότι κάθε μήνα θα αφιερώνω λίγο χρόνο και σε μένα (είτε για μια βόλτα, είτε για έναν καφέ, για μαλλιά, νύχια και ό,τι άλλο με "γεμίζει") και φέτος θα αλλάξω σελίδα και θα απαλλαγώ από όλαααα αυτά που με βαραίνουν με όποιο κόστος....γιατί κορίτσια αν η μανούλα δεν είναι καλά....δεν είναι και τα παιδιά μας καλά, σωστά;; (τουλάχιστον η δικιά μου κόρη με διαβάζει-ανοιχτό βιβλίο είμαι για εκείνην!).
Για την ώρα σας φιλώ....έχω πολύ τρέξιμο λέμεεεεεεε......


Happy birthday to me!!!!!

(και αν κάποιος προσπάθησε από το πρωί να μου χαλάσει την διάθεση, δεν τα κατάφερε!Αυτή είναι η μέρα μου και κανείς μα κανείς ΔΕΝ θα μου την χαλάσει!!!)

Stay tuned,

Elena

12 σχόλια:

  1. Έτσι σε θέλω!! Αναμένω με ανυπομονησία το πάρτι για την πάρτυ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω να δεις!!!με εχει πιασει τρελα φετος!!!!ελπιζω μονο να βγει το αποτελεσμα οπως το φανταζομαι!!

      Διαγραφή
  2. χρονια πολλα!! Γερή κια τυχερη!! Να σε χαιρονται όσοι σ'αγαπανε Ελενα μου!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλα Ελπιδακι!!!και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά Έλενα, συγνώμη για την καθυστέρηση! Σου εύχομαι πάντα ότι καλύτερο στη ζωή σου και να καμαρώνεις την κορακλα σου!!! Πολλά φιλιά στέλνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά κορίτσι μου!!!!Οι ευχές κρατάνε για 40 μέρες, έτσι δεν λένε;;χαχα!!Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα !!!! Και με πολλά φιλάκια από την κόρη κάθε πρωί σου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι ωραία ευχή!!!!Και για πολλά χρόνια ακόμα, θα συμπλήρωνα....γιατί όσο είναι μωράκι, τα πάιρνω τα φιλάκια μου! Να είσαι καλά κορίτσι μου!Τα καλύτερα και σε σένα.

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά! πάντα γερή και ....τρελή! γιατι αλλιώς δεν την βγάζουμε καθαρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!!!!
      όσο για την τρέλα....με τα τσουβάλια....αλλιώς δεν με βλέπω καλά!!!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά, χρονια καλά και ευτυχισμένα! Να σε χαιρονται όσοι σε αγαπάνε. Πολλά φιλιά
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά!!Από τις καλύτερες ευχές....να με χαίρονται όσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με αγαπάνε!!Τα καλύτερα και σε σένα εύχομαι!Φιλιά πολλά

      Διαγραφή