Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Moms' & Daughters' Brunch - part #1

Ομολογώ ότι αυτές τις μέρες τρέχω με χίλια!Κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι το κρυολόγημα της Κατερίνας που δεν μας επέτρεψε να πάμε σχολείο για μια εβδομάδα, κάτι "έκτακτα" (που λέω και εγώ) έμεινα πίσω.... Και ναι, ομολογώ πώς σήμερα περίμενα πώς και πώς να βρω χρόνο να γράψω λίγο...
Θυμόσαστε που σας είχα πει ότι ετοιμάζω ένα brunch για μαμάδες-κόρες την Κυριακή 08/03 για να υποδεχτούμε την άνοιξη αλλά και για να γιορτάσουμε την ημέρα της γυναίκας (αν και θα έπρεπε να γιορτάζετε 365 μέρες τον χρόνο!!);;; E, λοιπόν 2 βδομάδες τώρα ασχολούμαι και μ' αυτό το "project" , μαζί με την Κατάνα φυσικά που έχει τον πρώτο λόγο (μέχρι και στην διακόσμηση του σπιτιού!!) σε όλα... όπως σας είχα πει αποφάσισα σαν "θέμα" να έχουμε τις πασχαλίτσες (φέρνουν τύχη και προσωπικά τις συναντώ πάντα τις πρώτες μέρες της άνοιξης να κόβουν βόλτες στο μπαλκόνι μου). 
Πάμε μαζί για ένα γρήγορο "sneak peek";

Στολίσαμε τις σκάλες!!
Στολίσαμε την είσοδο!!

Και φυσικά στολίσαμε την πόρτα μας με ένα στεφάνι με - τι άλλο;- πασχαλίτσα... Επειδή όμως μου φαινόταν κάπως "άδεια" αγόρασα προχτές από γνωστό πολυκατάστημα και μια κορδέλα με μαργαρίτες και πασχαλίτσες από τσόχα την έκοψα στα 2 και έβαλα και αυτήν. Ιδού τα αποτελέσματα:


Πώς σας φαίνεται;; Μήπως είναι too much;;

Τέλος, για τις μικρές φίλες της Κατανίτσας μου αγόρασα κάτι χωνάκια-τσαντάκια και έβαλα μέσα ένα kinder (το γνωστό σοκολατάκι), ένα σοκολατάκι-πασχαλίτσα και μία σφραγιδούλα.
Εκτός από αυτό φεύγοντας θα πάρουν επιπλέον ένα μολυβάκι-πασχαλίτσα (δεν χώραγε στο χωνάκι) και ένα "φρου-φρου" (δεν ξέρω στα αλήθεια πώς τα λένε αυτά, η κόρη μου λέει " αυτό μαμά που φυθάς και φτύνεις μέσα!!!").
Ευχαριστήρια-δωράκια για τις φίλες μας!!
Το εσωτερικό του σπιτιού θα φορέσει και αυτό τα "ανοιξιάτικά" του, θα στολιστεί με κόκκινες τουλίπες και θα περιμένει να υποδεχτεί τις φίλες της κόρης μου και τις μαμάδες τους για να περάσουμε ένα υπέροχο πρωινό.....Ελπίζω μόνο να μην μας χαλάσει την διάθεση ο καιρός γιατί κάτι άκουσα για βροχούλες.....grrrrrrrrrrrrr.....

ΑΑααααα και δεν σας είπα το καλύτερο!!!! Στην χτεσινή μας βόλτα με την μικρή βρήκαμε και πιατέλες- πασχαλίτσες και μπισκοτοκουτί και θήκη για χαρτοπετσέτσες! Η χαρά μου δεν περιγράφεται.....!!!!

Stay tuned θα ακολουθήσει και part #2 με την εσωτερική διακόσμηση...,

Elena 





17 σχόλια:

  1. Δεν ειναι too much. Περιμένουμε και το εσωτερικο. Ειδικα να δω τις τουλίπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι too much. Περιμένουμε και το εσωτερικο. Ειδικα να δω τις τουλίπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία γιατί η μικρή ήθελε κι άλλα και που να της εξηγήσεις ότι πέρασαν οι απόκριες!!!!! Από Δευτέρα θα υπάρξει νέα ανάρτηση με όλο το σκηνικό! Φιλιά

      Διαγραφή
  3. Ούτε εμένα μου φαίνεται too much. Είναι πολύ ωραία η ιδέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ!!Τώρα πρέπει να βάλω όλη μου την τέχνη για τον εσωτερικό χώρο και για τα γλυκά!Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Ωραία ιδέα!!!Μια χαρά είναι όλα!!!Αναμένουμε και τα υπόλοιπα που θα ετοιμάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Καλλιόπη μου..Σήμερα έχει μανικιούρ...πασχαλίτσα φυσικά για την μαμά!!!!Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο και διακριτικό - αλλά κυρίως μπράβο σου, μπράβο σου, μπράβο σου για τη διάθεση που έχεις! Να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Ελένη..Η διάθεση δυστυχώς, λόγω κούρασης, δεν υπάρχει πάντα αλλά όταν κοιτάω τα μάτια της μικρής μου που λάμπουν από χαρά όταν ετοιμάζουμε κάτι...βρίσκω και την διάθεση και την σωματική αντοχή! Σε φιλώ γλυκά.....
      υ.γ. φωτο θα βγάλουμε πολλές!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ελενακη μου χιλιαααααααααα μπραβο σου ειναι καταπληκτικα ολα.....φιλιαααααααα πολλα και στο Κατερινακη ....<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλά γλυκιά μου! Θα της δώσω,φιλία και σε εσάς💝

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Έλενα , είναι πολύ όμορφα όλα! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζοντας και τις δύο ανάρτησης σου λέω πως είναι πολύ ωραία η ιδέα αλλά και ο στολισμός ακόμα και του τραπεζιού!! Βέβαια γέλασα εκεί που φυθας και φτήνεις!!! χαχαχαχα απαιχτη!! Είναι μια κούκλα να την χαίρεσαι!!
    Καλώς σε βρήκα Ελενα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα κοριτσι μου!!καλως μας βρηκες λοιπον!!! Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!ειναι οντως απαιχτη,σε κουφαινει μ αυτα που λεει!!!

      Διαγραφή