Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Προ-προνήπιο ΤΕΛΟΟΟΟΟΣ!!!

Όλα τα αριστουργήματά σου κλεισμένα σε ένα φάκελο!
Ακόμα μία χρονιά φτάνει στο τέλος της νεραιδάκι μου...Από Σεπτέμβρη θα είσαι πια στο "μεγάλο" σχολειό όπως λες και εσύ: στα προ-νήπια! 
Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός Θεέ μου...Σαν χτες μου φαίνεται ότι ήταν Σεπτέμβρης που δειλά δειλά κρατώντας σε σφιχτά από το χέρι περνούσαμε την πόρτα του νέου σου σχολείου και εγώ τελικά είχα πιο πολύ άγχος από εσένα. Γιατί εσύ είσαι γενναία όπως συχνά μου λες! Δεν είχες κανένα φόβο, προσαρμόστηκες αμέσως χωρίς κλάματα και πισωγυρίσματα. Ξυπνούσες κάθε πρωί με μεγάλη χαρά και το πρώτο πράγμα που ρωτούσες (αφού μου χάριζες την πιο γλυκιά σου καλημέρα!) ήταν αν έχεις σχολείο. Μα και το μεσημέρι που σε έφερνε το σχολικό, το χαμόγελό σου έφτανε ως τα αυτιά! Τα ματάκια σου πετούσαν σπίθες καθώς μου περιέγραφες με καμάρι τι κάνατε όλη μέρα με την κυρία Ειρήνη!



Και χτες, 9 μήνες μετά μας παρουσίασες με ενθουσιασμό όλα σου τα έργα μικρή μου "πυγολαμπίδα"!

Τα βατραχάκια:

Τα υπέροχα βατραχάκια των παιδιών!
Τις πεταλούδες:

Πεταλούδες από χαρτόνι

.....και από πηλό
Τις καμηλοπαρδάλεις και τα πορτρέτα σας:



Kαι πολλά πολλά ακόμα (χιονάνθρωπους, πασχαλίτσες, φίδια κτλ) που δεν είχα χρόνο να φωτογραφίσω!!!




Έχεις κάνει τεράστια πρόοδο κορίτσι μου και τα δάκρυα μου δεν σταματούν να τρέχουν... όχι μόνο για την εκπληκτική πρόοδό σου αλλά και για το πόσο υπέροχα "πετάς" με τα δικά σου πια φτερά...
Καλή ξεκούραση μωρό μου...
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στο "μεγάλο" πια σχολειό...

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩ μικρή μου πυγολαμπίδα!!!

Υ.Γ. 1 Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στην κυρία Ειρήνη μας για όλα αυτά που δίδαξε φέτος στις "πυγολαμπίδες" μας. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο!

Υ.Γ. 2 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πιο καλόκαρδο οδηγό του κόσμου! Στον κύριο Γιώργο μας!



2 σχόλια:

  1. Καλή αρχή Ελένα μου στο μεγάλο σχολειό που λέει και η κατάνα σου!!! Απόλαυδέ τα, γιατί όσο κοινότυπο και αν ακούγεται πραγματικά τα χρόνια περνούν πολύ χρήγορα!!!Πότε ήταν που και η δικιά μου πήγαινε προ- προνήπιο και τώρα τελείωσε την τρίτη δημοτικού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα'Εφη μου...σαν χτες μου φαίνεται που ήταν μωρό και την είχα στην αγκαλιά μου! Το κακό είναι ότι μαζί με αυτά μεγαλώνουμε και εμείς!

      Διαγραφή