Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Το Δωμάτιο του Μπέμπη!

Καλό μήνα σε όλους!!! 
Επιτέλους κατάφερα να βρω υπολογιστή (μίας και ο δικός μου βγήκε off) και να αρχίσω δειλά δειλά να ανεβάζω τόσες αναρτήσεις που έχω μαζεμένες!
Ο Απρίλης που λέτε είναι ο αγαπημένος μου μήνας για πολλούς λόγους! 
Καταρχήν, έχω γενέθλια στις 2/4 και ο πατερούλης μου στις 18/4 (όπως καταλαβαίνετε πάντα μα πάντα είναι συνδυασμένος με γιορτές και πανηγύρια!!!). Άσε που είναι πιο άνοιξη από ποτέ....και τις περισσότερες φορές πέφτει και το Πάσχα μέσα με ό,τι αυτό συνεπάγεται...( χωριό, ξεκούραση, οικογενειακές στιγμές...). 
Από φέτος βέβαια έχω και έναν λόγο παραπάνω να τον αγαπώ αφού σε λίγες μέρες θα υποδεχτώ τον γιο μου, το 3ο Κριαράκι της οικογένειας!
Έτσι λοιπόν 11 ημέρες πριν την γέννα, είπα να σας ξεναγήσω στο δωμάτιό του, που φτιάξαμε με τόση αγάπη εγώ, ο μπαμπάς και η αδερφή του!
Η αλήθεια είναι ότι σε αυτήν την εγκυμοσύνη δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου όσον αφορά τα χρώματα ή το θέμα του δωματίου όπως είχα στην κόρη μου...Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν ήθελα να κινηθώ στα κλασσικά..μπλε ή γαλάζια. Χαζεύοντας λοιπόν μια μέρα στο φατσοβιβλίο (aka facebook) έπεσε το μάτι μου στην σελίδα του The Mini Prince (πληροφορίες εδώ) και ερωτεύτηκα τα υπέροχα μαξιλάρια κορώνες και αστέρια που φτιάχνει με τα χεράκια της η Μαρία! Χωρίς καθυστερήσεις έκανα την πρώτη μου παραγγελία: ένα μαξιλάρι κορώνα γκρι με άσπρα αστέρια και ένα μαξιλάρι αστέρι κίτρινο για να ακολουθήσουν μετά πολλά ακόμα ( θήκη για τα καλλυντικά, πάντα για την κούνια, θήκη για τα παιχνίδια και φυσικά banner με το όνομα του μπέμπη!). Όλα ήταν σε χρωματισμούς του γκρι, του κίτρινου και του άσπρου!!Αααα και με αστέρια φυσικά! Και κάπως έτσι κατέληξα στα χρώματα του δωματίου!!
Το δωμάτιο ήταν ήδη φρεσκοβαμμένο στο χρώμα της μανόλιας και έτσι αποφασίσαμε να βαφτεί μόνο ο ένας τοίχος ριγιέ, απλά αντί για άσπρο-γκρι να γίνει γκρι-μανόλια! 
Και έτσι έγινε!!! Ο μπαμπάκας μας παιδεύτηκε πολύ για να χωρίσει σε ισομερής λωρίδες τον τοίχο και αφού τα κατάφερε, κόλλησε μονωτική ταινία και έβαψε όπου χρειαζόταν με το γκρι. Το κακό είναι ότι λόγω της τρομερής υγρασίας στην περιοχή που μένουμε το γκρι χρώμα έσταξε σε κάποια σημεία και πέρασε κάτω από την ταινία...Το αποτέλεσμα;;; Άκρως απογοητευτικό! Κρίμα ο κόπος του μπαμπά μας 3 ημέρες..Στο τέλος αποφάσισα να βαφτεί όλος ο τοίχος γκρι για να τελειώνουμε!

Και ιδού τα αποτελέσματα:




Έτοιμοοοο!!! Πώς σας φαίνεται;;;
Η συρταριέρα, η αλλαξιέρα και τα καδράκια είναι από το ΙΚΕΑ. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα σχέδια που ταίριαζαν με τους χρωματισμούς μου, τα εκτύπωσα σε χαρτί καλής ποιότητας και αφού κόπηκαν τοποθετήθηκαν στο κάθε καδράκι! Κρεμάσαμε και σημαιάκια chevron άσπρο-κίτρινο και έτοιμος ο ένας τοίχος!


Σειρά είχαν οι κουρτίνες! Επειδή όμως είναι αρκετά ψηλοτάβανο το σπίτι όσα σχέδια μας άρεσαν δεν επαρκούσαν τα μήκη των υφασμάτων... έτσι κατέληξα σε 2 roller σε γκρι χρώμα.
Στο ένα μάλιστα βάλαμε και ό,τι σημαιάκια μας περίσσεψαν έτσι για τσαχπινιά! Βρήκα και αυτοκόλλητα τοίχου αστέρια ασημί, κολλήσαμε και το banner με το όνομά του μπέμπη και voila:





Και το banner από το ΤΗΕ MINI PRINCE φυσικά!!
Τελευταία λεπτομέρεια το φανταστικό χαλί της LORENA CANALS που πλένεται στο πλυντήριο!!! Κρίμα που δεν τα είχα ανακαλύψει νωρίτερα για να έπαιρνα και στην Κατάνα μου!

In love with Lorena Canals' carpets!

Και έτοιμο το δωματιάκι μας!!!

Η μανούλα έπλυνε αυτές τις μέρες και τα ρούχα του μπεμπάκου και μετράμε πλέον αντίστροφα!!


Με αυτό θα κάνουμε την έξοδο μας από το μαιευτήριο!!!
Πώς σας φαίνεται λοιπόν το δωμάτιό μας;;; Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!!

Υ.Γ. Η μεγαλύτερη μου συγκίνηση βέβαια είναι ότι και ο γιος μου, μετά από τον αδερφό μου και την κόρη μου, θα κοιμηθεί στην κούνια μου που μετράει 31 χρόνια ζωής!!!!!!






38 σχόλια:

  1. Είναι σούπερ!!!Με το καλό να ορίσει ο μπεμπούλης και να απολαύσει το δωμάτιο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενάκι μου, με το καλό να τον υποδεχτείτε τον πριγκιπάκο σας!!! Η αγάπη σου και το καλό σου γούστο είναι εμφανή παντού στο πανέμορφο δωμάτιο που του ετοιμασατε!!! Με έναν πόνο καλή μου σου εύχομαι, πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίριδα μου....πάντα με τον καλό τον λόγο γλυκιά μου!!! Σ ευχαριστώ πολύυυυ!!! Να χαίρεσαι την κορούλα σου!!

      Διαγραφή
  3. Είναι πάρα πάρα πολύ όμορφο!!!!Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα που διάλεξες!!!Αχ!Τι ωραία που περιμένεις το μπεμπάκι σου!!!Με το καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία δεν λες τίποτα!!! Ανυπομονώ να μυρίσει το σπίτι μωρουδίλα και πάλι!!! Σ ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  4. Ειναι τελειο! Μου αρεσουν πολυ αυτοι οι συνδυασμοι χρωματων που διαλεξες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφο το δωμάτιο! Μου θυμίζει δωμάτια στο pinterest! Με το καλό το αντρακι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Μάχη μου!!!! Να χαίρεσαι και εσύ τα ζουζούνια σου!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά! Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σας! Το δωμάτιο έγινε φανταστικό!!!! Ξετρελάθηκα με το χαλί σας αλλά και με την κούνια σας! Τι όμορφο που την κρατήσατε τόσα χρόνια 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Ελένη μου!!!!!
      Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κούνια έχει ανεκτίμητη αξία!!!!
      Και είναι πολύ συγκινητικό που την χρησιμοποιούν τόσες γενιές!!!

      Διαγραφή
  7. Το δωματιο ειναι άψογο και ολα υπέροχα συνδυασμένα. Ειδικά η κούνια με τα τοσα χρονια της καταπληκτική! Με το κσλο να ερθει ο μπέμπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!!! Όπως ξαναείπα....η κούνια έχει ανεκτίμητη αξία!! Και έχει μείνει σαν καινούργια παρά τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της!!!

      Διαγραφή
  8. με το καλο να δεχτειτε τον μπεμπακο σας ειναι ολα φοβερα και η κουνια σαν χτες οικογενειακο κειμηλιο τελειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρεις τι με συγκινεί; Πως παρόλο που είναι το δεύτερο παιδάκι σου, έβαλες όσο πάθος και γλυκιά αναμονή θα έβαζες αν ήταν το πρώτο σου. Δεν το βλέπεις συχνά αυτό. Το δωμάτιο είναι υπέροχο, με το καλό να ομορφύνει ακόμα περισσότερο με τα ολόφρεσκα από τον Θεό πατουσάκια. Τώρα κάτσε, ξεκουράσου και απόλαυσε την αναμονή... <3 Σε φιλώ γλυκά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Γιάννα μου....το ήθελα και το περίμενα τόοοοοσοοοο πολύ που νιώθω σαν να ναι το πρώτο μου και αυτό! Άσε που ένοιωθα τύψεις και ήθελα να κάνω αρκετά πράγματα όπως έκανα και στην κόρη μου...δεν ήθελα να αδικηθεί ο μπεμπούλης!!! Σε φιλώ γλυκάαα

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφο, λες και βγήκε από περιοδικό διακόσμησης! Συγχαρητήρια για το γούστο σου!! Με το καλό το νέο μέλος!! Είναι υπέροχη αυτή η περίοδος και ειδικά οι ετοιμασίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια!!Νομίζω ότι ό,τι φτιάχνετε με πολλή αγάπη βγαίνει πετυχημένο!!

      Διαγραφή
  11. Το δωμάτιο του μπέμπη το έκανες καταπληκτικό!!!! Και τόσο διαχρονικό!!! Με το καλο να έρθει το αγόρι σου και χρόνια πολλά ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απίθανο το δωμάτιο!!! Ολα δένουν τόσο όμορφα. Με το καλό να χαρείτε τον μπέμπη σας κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απίθανο το δωμάτιο!!! Ολα δένουν τόσο όμορφα. Με το καλό να χαρείτε τον μπέμπη σας κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά κορίτσι μου!! Με έναν πόνο και εσύ να υποδεχτείς την κορούλα σου!

      Διαγραφή
  14. Σίγουρα από τα πιο όμορφα δωμάτια που έχω δει, βγαλμένο από σελίδες περιοδικού, φτιαγμένο με αγάπη, γούστο, μεράκι♡♡♡ Με το καλό να έρθει το μικρό σου αντράκι. Με έναν πόνο κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γλυκά λογάκια! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ! Η αγάπη είναι πάντα η κινητήριος δύναμή μας!!!

      Διαγραφή
  15. υπέροχο το δωματιο του Ιωαννη σας!! Προσεγμένο μέχρι και την τελευταια λεπτομερεια!! Μπραβο Ελενα μου!! Με το καλο να τον φερετε σπίτι του!!! πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Ελπιδάκι!!! Να χαίρεσαι το αγόρι σου το όμορφο!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφο το κάνατε!Τα χρώματα που διαλέξατε είναι πολύ ιδιαίτερα και μου αρέσει που δεν έχει σίελ.Με το καλό το νέο μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά στα χέρια σου κοπελάρα μου!!!
    Υπέροχο έχει γίνει!!
    Σαν αυτά που χαζέυω στο pinterest!
    Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Με το καλό με έναν πόνο! Το δωμάτιο σας υπέροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τώρα που ήρθα, ο μπεμπάκος είναι ήδη στην αγκαλιά σου :) Να σας ζήσει και πάλι! Πέρασα να ευχηθώ Καλό Πάσχα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εννοείται το δωμάτιο είναι φανταστικό, αν και πρέπει να το ξαναφτιάξεις στο νέο σας σπίτι πλέον. Σε φιλώ <3

      Διαγραφή
    2. Να σαι καλά Ασπασακι!!! Καλό Πάσχα κ σε σας να περάσετε υπέροχα!!!

      Υγ σήμερα το ξανά φτιάξαμε απο την αρχή!!

      Διαγραφή
  20. Πολύ ενδιαφέρων άρθρο, βρείτε σε μας χαλιά, μοκέτες και μικροέπιπλα και φτιάξτε το δωμάτιο των ονείρων σας! https://www.mydesigndrops.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή