Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Θεϊκές Ατάκες...Δια στόματος Κατάνας!

Αυτό το 3ήμερο ήταν πολύ κουραστικό λόγω μετακόμισης ( η εταιρία που δουλεύω πήγε σε νέα γραφεία) στην οποία έπρεπε να συμμετέχω ενεργά και λόγω πολλών πραγμάτων που έπρεπε να γίνουν στο σπίτι ( μάζεμα & πλύσιμο χαλιών, πλύσιμο καλοκαιρινών ρούχων, τακτοποίηση ντουλαπών κτλ)..Έτσι δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά, εκτός από μία βόλτα στην θάλασσα και ένα μπάρμπεκιου με φίλους χτες...Κατά συνέπεια, η κόρη μου γκρίνιαζε και τριγύριζε στα πόδια μου όλη μέρα αποτελειώνοντάς με με τις ατάκες της...

Ατάκα Νο 1

Έτρωγε παγωτό, το οποίο άρχισε να λιώνει και να πέφτει κάτω, μέχρι που ο πατέρας της την προειδοποιεί να προσέχει για να μην λερωθεί. Γυρνάει η καλή σου λοιπόν με ύφος και του απαντά: " Ζεν πειλάζει. Σα το πλύνει καλά η μαμά μετά" (το έχει δεδομένο ή μου φαίνεται;;).

Ατάκα Νο 2

Την ώρα που τακτοποιούσα χτες την ντουλάπα μου, την φώναζα και εκείνη με αγνοούσε. Μετά από αρκετές φορές, χωρίς ανταπόκριση, αναγκάστηκα να υψώσω τον τόνο της φωνής μου. Ήρθε λοιπόν η καλή σου κουνάμενη- κουνάμενη με τα γυαλιά ηλίου στο δωμάτιο και μου λέει: "Τι φωνάζεις μωλέ;; Είχα πεταχτεί στο Βασιλόπουλο ζυό λεπτά".




Ατάκα Νο 3

Σε συνέχεια του παραπάνω διαλόγου, μου λέει: " Την άλλη φολά που σα είσαι καλό παιζί, θα σε πάλω μαζί μου στο σούπε-μάκετ. Και σα σου κλατάω το χέλι να μην χαθείς" (υπόσχομαι από σήμερα να σε ακούω κάθε μέρα παιδί μου και να μην κάνω αταξίες!!!).

Ατάκα Νο 4

Μία μέρα με είχε φτάσει στα όρια μου και την έβαλα τιμωρία στο καρεκλάκι της σκέψης για 2 λεπτά. Αφού πέρασε η ώρα, την φώναξα να έρθει στην κουζίνα.
ΕΓΩ: Κατερίνα, σκέφτηκες τι έκανες λάθος;;
KΑΤ: Όσι και ούτε θα το κεφτώ...
(πολύ συνεργάσιμο το παιδί μου, δόξα τω Θεό, δεν έχω κανένα παράπονο...noooot!!!).


Λίγες ατάκες....έτσι για να μπει ο μήνας με γέλιο!!!!

Καλό μήνα να έχουμε λοιπόν μανούλες!! Να είμαστε καλά, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να μας "κουφαίνουν" κάθε μέρα πιο πολύ! 'Άλλωστε αυτά θα θυμόμαστε σε λίγο καιρό και θα γελάμε!

2 σχόλια:

  1. "Όσι και ούτε θα το κεφτώ..." Όλα τα λεφτά η μικρή σου!!!
    Να τη χαίρεσαι!

    Καλημέρα
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέει και στις δασκάλες στο σχολείο....Φαντάσου χτες την μάλωνα επειδή είχε πετάξει όλους τους μαρκαδόρους στο πάτωμα και πήγα να σκοτωθώ και της είπα ότι αν δεν τους μαζέψει θα τους πετάξω στα σκουπίδια...και γυρνάει αμέριμνη και μου λέει:" καλύτερα...να σου πω, να τους πετάξεις!" Τρελαίνεσαι μετά ή όχι:;;;;

      Διαγραφή