Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μία μέρα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο....

Γεια σας μανούλες...όπως σας έχω ξαναπεί, τώρα που έφτιαξε ο καιρός, δεν μας κρατάει τίποτα μέσα στο σπίτι!
Έτσι την προηγούμενη Κυριακή, πήραμε τον φίλο μας τον Κωνσταντίνο (έχουν μία εβδομάδα ακριβώς διαφορά και είναι φίλοι από την "κοιλιά"!) και επισκεφτήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. 
Δεν σας κρύβω ότι από τότε που γέννησα ανυπομονούσα να μεγαλώσει η κόρη μου και να μπορέσουμε να το επισκεφτούμε παρέα...Η αγάπη μας άλλωστε για τα ζώα είναι μεγάλη....και οικογενειακή υπόθεση...!!!
Από την χαρά μου και τον "ξεμυαλισμό" μου δε ξέχασα να βάλω στην μικρή αντηλιακό και να πάρω μαζί μου καπέλο (η ζέστη ήταν αφόρητη γι αυτό - προσοχή - αν θέλετε να το επισκεφτείτε και εσείς μην παραλείψετε να τα πάρετε μαζί σας!). Αγοράσαμε από εκεί βέβαια αλλά ακόμα τα κλαίω τα 25 ευρουλάκια... Το κορυφαίο είναι ότι εκτός από τα παραπάνω ξέχασα και την φωτογραφική μηχανή...Ευτυχώς κάτι κατάφερα να βγάλω με το iphone, αλλά και το tablet που είχα μαζί είχε 20% μπαταρία...η οποία μας πρόδωσε λίγο μετά την άφιξή μας στο πάρκο...(ευτυχώς πρόλαβα να βγάλω τα δελφίνια!). Anyway....
Περάσαμε 3 1/2 υπέροχες ώρες...τα παιδάκια μας το ευχαριστήθηκαν και παραδόξως ενώ περπατούσαν τόσες ώρες δεν παραπονέθηκαν καθόλου!
H Kατανίτσα δε ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τα δελφίνια που ζητωκραύγαζε "μπάβο, μπάβο!!" όρθια όση ώρα παρακολουθούσε το θέαμα. Και φυσικά ήθελε να κατέβει στην πισίνα για να κάνει και αυτή βουτιές!




Λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας (δεν ξαναπάμε Κυριακή!), δεν μπορέσαμε να δούμε όλα τα ζωάκια, είδαμε όμως αρκετά αγαπημένα μας, που μέχρι τώρα τα συναντούσαμε μόνο στα παραμύθια μας.

Είδαμε στρουθοκάμηλους, ζέβρες, λιοντάρια, κροκόδειλους:




Εδώ τα "χρειάστηκε" λίγο η μικρή μου...!!!
Είδαμε ακόμα φώκιες, χελώνες, μαϊμούδες, τζάγκουαρ, πούμα, αρκούδες και άλλα πολλά που δυστυχώς δεν τα φωτογραφίσαμε.

Αυτό που μας μάγεψε πραγματικά ήταν το 30λεπτο πρόγραμμα με τα δελφίνια...Τι απίστευτα ζώα... Μας χαιρετούσαν κουνώντας την ουρά τους, έκαναν απίστευτες βουτιές και τσουλούσαν στο περβάζι της πισίνας...Για πάρτε μία γεύση:




Say hellooooo!!!

H επίσκεψη μας στο πάρκο θα επαναληφθεί σύντομα-μαζί με τον μπαμπά μας αυτήν την φορά- για να μπορέσουμε να δούμε τα υπόλοιπα ζωάκια....και να κάνουμε βόλτα με τα πόνυ (και πιο οργανωμένες φυσικά!)!

Κ & Κ - Τι όμορφη εικόνα και τι καλά παιδάκια!!!!

Υ.Γ. TIPS για όσους θέλουν να επισκεφτούν το πάρκο

  • Αποφύγετε την επίσκεψη την Κυριακή λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου.
  • Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν νωρίτερα εκεί γιατί τις ώρες αιχμής (11.00-14.00) μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στα ταμεία (κάποιοι περιμένουν και 30 λεπτά!).
  • Μην ξεχάσετε το αντηλιακό και το καπέλο σας (οικογενειακώς!).
  • Μην κουβαλάτε - αν είναι δυνατόν- πολλά πράγματα-τσάντες μαζί σας. Είναι κουραστικό (ρωτήστε και μένα που είχα την τεράστια τσάντα μου, την τσάντα για το πικ νικ - που δεν κάναμε τελικά- το tablet, να κρατάω την Κατ από το χέρι..... άστααα)

Stay tuned,

Elena 




















4 σχόλια:

  1. Έλενα μου, κι εμείς το απολαμβάνουμε το Αττικό Πάρκο οικογενειακώς! Βέβαια ακόμα δεν έχουμε πάει στα δελφίνια. Φέτος όμως λέω να το δοκιμάσουμε! Πιστεύω θα ενθουσιαστεί και η μικρή μου!!!!

    Μάρθα
    marthablogging.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα χανετε!!!ΝΟμιζω πως ειναι το καλυτερο κομματι αυτης της επισκεψης!!!!να πατε συντομα!και που ξερεις;μπορει να συναντηθουμε εκει!!φιλια

      Διαγραφή
  2. Όπως σου έγραψα και στο fb, με πρόλαβες...χιχιχι Εμείς πήγαμε την περασμένη Κυριακή και παραδόξως αν και γινόταν ο κακός χαμός, δεν μπορώ να πω ότι ταλαιπωρηθήκαμε ή ότι δεν είδαμε τα ζώα! Αντιθέτως τα είδαμε όλα! Και τα φοβερά δελφίνια! Την επόμενη φορά που θα το επισκεφθείτε με τον μπαμπά σας, σας εύχομαι να το ευχαριστηθείτε ακόμη περισσότερο! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελααα!κ εμεις την Κυριακη που μας περασε πηγαμε!!!!και ειδαμε στις 13.00 τα δελφινια!!κοιτα μικρος που ειναι ο κοσμος!!σιγουρα με το μπαμπα μας θα ειναι πιο ευκολα!!!θα μας ανεβασει κ στους ωμους να βλεπουμε καλυτερα!!!κ η μαμα θα αξιωθει να βγαλει φωτογραφιες της προκοπης!!

      Διαγραφή